Samo tokom prvih dana prodaje karata, za finalni meč predstojećeg najznačajnijeg teniskog turnira u regionu Serbia Open 2022 prodato je više od 35 odsto kapaciteta, a interesovanje ljubitelja belog sporta ne jenjava ni kada su u pitanju ranija kola turnira.

Serbia Open 2022 održava se od 18. do 24. aprila na terenima TC „Novak“ u Beogradu, a za mečeve kvalifikacija, 17. aprila biće omogućen slobodan ulaz za sve zainteresovane posetioce.

Karte za Serbia Open 2022 mogu se kupiti putem zvaničnog veb sajta turnira www.serbiaopen.org i putem portala www.tickets.rs.
U ponudi je nekoliko tipova ulaznica – ulaznice za mečeve na centralnom terenu, koje omogućavaju pristup i terenima 1 i 2, kao i navijačkom selu, i drugi tip ulaznica – za navijačko selo i mečeve na terenima 1 i 2.

U ponudi su i ulaznice za VIP ložu koje podrazumevaju obezbeđen parking, ulaz na sve terene, kao i ulaz u VIP deo kompleksa sa omogućenom konzumacijom hrane i pića.

Svi posetioci turnira imaće priliku da pruže važan doprinos očuvanju životne sredine, jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u Beogradu i ostalim gradovima širom Srbije.