Deca uživala u učenju atraktivnih teniskih poteza od Viktora Troickog

Veliki broj dece danas je uživao u društvu Viktora Troickog i vežbanju najatraktivnijih teniskih poteza na improvizovanom teniskom terenu u TC BIG Novi Sad.
Proslavljeni teniser i selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije razgovarao je sa najmlađim fanovima belog sporta, delio im savete i fotografisao se sa posetiocima tržnog centra, potpisivao loptice, a oni najsrećniji su imali i priliku da osvoje vredne nagrade, poput karata koje će ih uskoro odvesti na predstojeći turnir – Serbia Open 2022.

Serbia Open 2022 održaće se od 18. do 24. aprila na terenima TC „Novak“ u Beogradu, a za sve ljubitelje belog sporta, 17. aprila za mečeve kvalifikacija biće omogućen slobodan ulaz.

Svi oni koji žele da na terenima Teniskog centra Novak vide najbolje tenisere sveta, mogu da kupe karte putem zvaničnog veb sajta turnira www.serbiaopen.org i putem portala www.tickets.rs.

Ove godine, turnir će imati i važan ekološki doprinos jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo, i to ne samo u Beogradu već i širom Srbije.