Kompanija Telekom Srbija i ove godine ponosni je sponzor turnira Serbia Open 2022, koji se održava od 17. do 24. aprila u Teniskom centru „Novak“ u Beogradu. Potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu nastavljena je saradnja koja je započeta prošle godine na turnirima koji su Beograd i našu zemlju
predstavili u najboljem svetlu.

„Drago mi je što je kompanija Telekom Srbija, sa kojom smo i u prethodne godine ostvarili izuzetnu saradnju, i ovaj put podržala turnir Serbia Open, jedan od najvažnijih spotrskih događaja u regionu i šire. Ova saradnja nam je izuzetno značajna i verujem da ćemo udruženim snagama na pravi način promovisati sport, zdrav način života, prave vrednosti, ali i našu zemlju“, istakao je Đorđe Đoković, direktor turnira.

Telekom Srbija je sve vreme pruža podršku turniru. „Ne postoji prirodniji partner od nas za ovaj turnir, jer smo najveća domaća kompanija koja posluje u regionu i vlasnici smo najboljih sportskih kanala Arene koja je prisutna u šest zemalja. Čast nam je što nas je ove godine Serbia open odabrao da budemo glavni sponzori i verujemo da ćemo kroz naše kanale to dobro ispromovisati. Turnir će biti fenomenalno organizovan, sigurno će uticati i na promociju tenisa, a nadamo se da će posle ovoga i neke nove mlade snage biti podstaknute da počnu da se bave ovim sportom“, kaže Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Ove godine, turnir će imati i važan ekološki doprinos jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u gradovima širom Srbije, a svi oni koji žele da na terenima Teniskog centra Novak vide najbolje tenisere sveta, mogu da kupe karte putem zvaničnog veb sajta turnira www.serbiaopen.org i putem portala www.tickets.rs.