Svi ljubitelji tenisa koji su na vreme uzeli ulaznice za petak 22. april, prilikom kupovine karata za današnje mečeve dobiće popust od čak 50 odsto. Prilikom odlaska na blagajnu potrebno je poneti i ulaznice koje su kupljene za petak, 22.april, na uvid.

Karte se mogu kupiti na dve zvanične blagajne TC „Novak“ na Dorćolu, kao i na zvaničnim blagajnama Tickets.rs – u Domu omladine, Bilet servisu i u TC „Ušće“ Beograd.

Danas će nateren prvi put u Beogradu biti i osmi teniser sveta, Andrej Rubljov, a nakon tog meča, a ne pre 16 časova, teniski spektakl, još jedan srpski duel između Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića.

Tribine kompleksa “Novak“ na Dorćolu bile su ovih dana popunjene skoro do poslednjeg mesta. Atmosfera je bila fantastična na svakom terenu, naročito na centralnom gde su se sastali Novak Đoković i Laslo Đere.

Zato su organizatori Serbia opena, odlučili da obraduju publiku, popustom za današnje mečeve, što je najbolja pozivnica da se još jednom pokaže da naša zemlja ima najbolje navijače i da se sa tribina pošalje poruka da je Beograd u ovom trenutku pravi centar tenisa.