Dorćol je svet. Kompleks „Novak“ u minula tri dana preplavili su kako domaći, tako i inostrani ljubitelji tenisa, koji su u Beograd, doputovali samo zbog spektakla kraj Dunava – Srbija opena.

Iako su najvažniji događaji vezani za centralni i ostale terene, mnogi su se proteklih dana odlično zabavili i u navijačkom selu, a tamo nikome ne može da bude dosadno.

Organizatori su se pobrinuli da ljubitelji tenisa uživaju bukvalno u svakom trenutku provedenom u ovom specijalnom delu namenjenom upravo njima.

Osim druženja sa nekom od teniskih zvezda, navijači mogu i da se zabave na štandu „Novak“, zatim da se fotografišu na nekoliko lepo uređenih mesta dekorisanim teniskim lopticama, ako neko i ogladni ima na raspolaganju mini restorane, odnosno barove. Ipak, sudeći po uvodnim danima na turniru, ljubitelji tenisa najviše uživaju udobno „zavaljeni“ u lejzi beg foteljama, odakle mogu da prate mečeve sa glavnog terena.

Sutra na teren izlazi i najbolji teniser sveta Novak Đoković. Ulaznica ima još malo u prodaji i koštaju 1.000 dinara, ipak svi koji ne stignu do istih, zabavu će naći upravo u navijačkom selu.

Poruka sa Dorćola je jasna, dođi, sedi, gledaj, navijaj i uživaj na Srbija openu.