Serbia open 2021 se nastavlja mečevima u singlu i dubl konkurenciji, a u četvrtak od srpskih tenisera na terenu će biti jedino Dušan Lajović.

Četvrti nosilac će oko 14.30 časova na centralnom terenu odmeriti snage sa Federicom Delbonisom iz Argentine. Pre njih, na otvaranju današnjeg programa od 12 časova sastaju se John Millman (Australija) – Taro Daniel (Japan). U trećem meču na centralnom terenu snage će odmeriti Alexei Popyrin iz Australije i Gianluca Mager iz Italije. Aslan Karatsev iz Rusije i Alaz Bedene iz Slovenije igraju poslednji meč dana u singlu, ne pre 19 časova.

Igraju se i tri meča u dubl konkurenciji na terenu broj jedan, a od domaćih predstavnika od 12 časova gledaćemo Nikolu Čačića koji će u paru sa Tomislavom Brkićem iz BiH igrati protiv para Simone Bolelli (ITA) / Maximo Gonzalez (ARG). Posle njih na teren izlaze Italijani Matteo Berrettini i Andrea Vavassori, a protivnici su im britanski par Luke Bambridge i Dominic Inglot. U poslednjem meču dana sastaju se Ariel Behar (URU) / Gonzalo Escobar (ECU) – John Millman (AUS) / John-Patrick Smith (AUS).