U utorak od 12 časova nastavljaju se mečevi na Serbia Openu, a na programu će biti osam duela u singl konkurenciji.

Na centralnom terenu program otvaraju Ricardas Berankis (Litvanija) i Federico Delbonis (Argentina), posle kojih će igrati Argentinac Facundo Bagnis i domaći predstavnik Miomir Kecmanović. U narednom meču nastupa još jedan srpski teniser, Laslo Đere, čiji je protivnik Italijan Gianluca Mager. U večernjem terminu od 19 časova sastaju se Sebastian Korda (SAD) i Aljaz Bedene (Slovenija), a poslednji će na teren izaći Francisco Cerundolo iz Argentine i Alexei Popyrin iz Australije.

Od podneva, na Teren broj jedan izlaze Soonwoo Kwon (Južna Koreja) i Roberto Carballes Baena (Španija), a odmah posle njih igraju Urugvajac Pablo Cuevas i Finac Emil Ruusuvouri. Arthur Rinderknech iz Francuske i Juan Ignacio Londero jedini će u sinlu nastupiti na terenu broj dva, od 12 časova.

U dublu nastupaju Matteo Berrettini/Andrea Vavassori (ITA) – Andres Molteni (ARG)/Frederik Nielsen (DEN), Ivan Sabanov/Matej Sabanov (CRO) – Raven Klaasen (RSA)/Ben Mclachlan (JN), Artem Sitak/Stefano Travaglia (ITA) – Ariel Behar (URU)/Gonzalo Escobar (ECU),