Na glavnom žrebu za predstojeći Serbia Open ATP turnir u Beogradu ,Đorđe Đoković, direktor Serbia Open-a je u obraćanju ekskluzivno saopštio da je Srbija dobila još jednu licencu ATP turnira:

“Kao što smo i prethodnih dana najavljivali, cilj nam je da povećamo broj turnira u Beogradu. Sa velikim ponosom želim da objavim nešto što je od sinoć i zvanično, a to je da od 22. maja ove godine, dakle za nešto više od mesec dana,  imamo novi ATP turnir, novu 250 licencu, jednogodišnju licencu zbog pomeranja RolanGarosa. Nadamo se da će situacija da se popravi i da možemo što pre da vratimo publiku na tribine”, istakao je Đorđe Đoković.

On je poželeo dobrodošlicu svima na ovogodišnji Serbia Open 2021: “Ponosni smo što uspeli da vratimo licencu u Beograd, mislimo da ovaj grad i ova država zaslužuju jedan ovakav turnir. Ipak imamo i najboljeg na svetu i  nekoliko igrača iz top 50 na svetu. Ovo je sjajna prilika da prikažemo domaćoj publici sve naše igrače i da mlade nade pokušaju da se probiju ka vrhu svetske liste sto brže”, izjavio je Đorđe Đoković.